Cold Hawaii på Sydfyn

Skærmbillede 2015-05-14 kl. 15.17.18Danmarks bedste kite-surfer område ved Swelmø på Sydfyn kunne blive et nyt Cold Hawaii.

Det var ihvertfald det som 17 studerende fra SDU havde flere hundrede af ideer til på en kreativ proces i Bøgebjerg Hallen, efter at de havde været rundt i området og besøgt øhavet og Swelmø der ligger ud for Vester Åby.

De studerende kom fra studielinjen Idræt, Innovation og Entreprenørskab, Institut for Idræt og Biomekanik, SDU. De var derfor godt trænet i kreative processer og radikal nytænkning. En fornøjelse at opleve hvordan de nærmest som en eliteenhed gik igang med at skabe visioner for området. Mindmappende, idegenererende, selvledende, teamworkende, visuelt illustrerende og historiefortællende.

Fisken forsideDe fik kun en time til denne sidste del. Og de blev opfordret til at tænke helt ud af boksen, for at skabe visioner der virkelig kunne sparke …. ikke r.., men et lokalsamfund helt op i skyerne.

Mads Hovgaard er deres innovationslærer. Mads og jeg har for ca 7 år siden haft et længere varende samarbejde og bl.a. skrev en håndbog sammen. En håndbog for teams der vil arbejde med innovation, og med inspiration fra kubusmodellen. Vi opfandt dengang begrebet Fisken, hvortil der knytter sig en historie. Sjovt at se tingene udvikle sig til idag 🙂

Nedenfor lister jeg visionerne fra de 4 grupper med video fra præsentationen og billeder fra deres plancher.

Denne blogpost er primært til inspiration for lokalsamfundene på Sydfyn.

Beach Building

YouTube Preview Image

IMG_3706

IMG_3707

IMG_3718IMG_3704

IMG_3686

Flydende Klubhus & Kajak Biograf

YouTube Preview Image

IMG_3716IMG_3713IMG_3715IMG_3714
IMG_3683

Adventure Family Race og OplevelsesCenter

YouTube Preview Image

IMG_3699IMG_3700IMG_3692IMG_3681

Scandinevy og

Den Sydfynske Flåde
– ScandiNavy

YouTube Preview Image

IMG_3721IMG_3722IMG_3720IMG_3719

IMG_3690 IMG_3711

 

This entry was posted in Innovation, Lokalsamfund and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *