Til Business Lounge med Miss Network

Netværk koster ………””GRATIS”” istemte de 150 deltagerne i kor, da Miss Network, selveste Rikke Thygesen, afsluttede halvanden times intens snak og sparring.

Jeg var trillet helt til København for at deltage i en af hendes Business Lounges på Hotel27 i løngangsstræde. Nysgerrig efter at se hvad hun nu havde gang i.

Hvad er en Business Lounge?

Det korte svar er, at på en Business Loungen kommer de mennesker, der er åbne for at dele deres viden, erfaringer og kontakter. Jeg fandt hurtigt kulturen nem at falde ind i. Man går bare hen til den første den bedste og stikker hånden ud og siger, “god dag, skal vi snakke lidt sammen?”. Det er nemt. Alle er der for det samme, at lære andre at kende.

Skærmbillede 2015-03-15 kl. 20.35.20Der var så fed energi og god stemning………….. og der kom masser af rigtig interessante mennesker. Jeg fik snakket med både med en artist, hotelejer, app udvikler, revisor, arkitekt, fotograf, journalist, advokat, kunstner, fysioterapeut, erhvervspsykolog, kommunaldirektør, foredragsholder, TV vært, tømrer, smykkedesigner, skolelærer og en procesleder.

Der var ikke styring på tid eller emne. Hvilket egentligt var rart. Jeg er selv vandt til at styre netværksarrangementer rimelig stramt. Men ikke her. Vi stod som sild i en tønde i den lille hotelbar. Men lige meget. Snakken gik fra man trådte ind af døren til man gik ud. Og der blev ved med at dukke nye spændende personer op, man lige skulle have et indblik i, eller hjælpe på den ene aller anden måde.

Skærmbillede 2015-03-15 kl. 20.36.00Jeg tror Rikke kun har haft gang i dette månedlige Business Lounge koncept siden sidste sommer. Altid sidste fredag i måneden. Og hun har haft flere og flere deltagere gang for gang. Denne gang toppede hun vist da hun lukkede tilmeldingerne ved 150. Vi kunne heller ikke være flere i hotelbaren.

Efterfølgende står man med mange indtryk, men reelt kun et par rigtige ‘follow-up’ kontakter. Men det er det hele værd. Netværk, ved man aldrig hvornår betaler sig tilbage. Måske i morgen måske næste år. Men en ting er sikkert, uden en netværksstrategi, ingen succes.

YouTube Preview Image

Rikke Thygesen udvider den 27 marts til Århus, så jyderne også kan komme på Business Lounge. Det er på Hotel Altlantic kig her: https://www.facebook.com/events/1407727752872531/

Og i København er det næste gang den 10 april på Hotel27, kig her: https://www.facebook.com/events/799590836782544/Skærmbillede 2015-03-15 kl. 20.35.52

NETVÆRK koster GRATIS – relationer mellem mennesker, det skal vi ikke betale for, men drikkevarerne, skal du selv bestille og betale for i LOUNGEN.

Alle får et HJERTE af Rikke Thygesen, som symbol på NETVÆRK mellem mennesker, så kan alle se, at du også er en, der gerne vil dele ud af dit netværk.

Du mingler, small talker og hjælpe hinanden, og der vil være gode muligheder for at du lærer noget nyt samt møder nye mennesker, som kan blive dine nye og spændende bekendte, der kan blive en del af dit fremtidige business netværk.

Business Lounge – tjek: http://www.missnetwork.dk/

Læn dig tilbage og nyd en time i selskab med Rikke og OnlineHajen i den følgende …..

YouTube Preview Image
This entry was posted in Netværk og netværksteori. Bookmark the permalink.

2 Responses to Til Business Lounge med Miss Network

  1. Lise Halskov says:

    Super god artikel, der fanger Rikkes talenter rigtig godt. Og tak fordi du deler mit interview med Rikke!

  2. @LiseHalskov tak til dig for at dele dine OnlineHaj tips. Selvom det var en laaaang video du havde med Rikke, så er den interessant fra start til slut. God ide med dine videoer, jeg har efterfølgende klikket ind på flere andre….. så jeg blev fanget. Fedt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *