Skæve studerende på Hotel Svendborg

Igår blev 50 studerende proppet ind i en bus i Odense og kørt til Svendborg. De var inviteret af Halberg Hotels til en Innovation Camp og målet var at bruge de studerende til at tænke skæve ideer og tænke ud af boksen for hotellet.

Halberg Hotels ejer både Hotel Svendborg, Valdemar Slot og hotellet Garni i Svendborg og de studerende arbejder med dem alle 3.

Få et kik ind i processens først halve døgn her:

YouTube Preview Image

Interessant er det at erhvervslivet nu er begyndt at trække på studerende, som en udviklingsressource. Normalt er det uddannelserne der banker på virksomhedernes dør og beder om projektopgaver eller cases. I dette tilfælde blev der banket på 3 døre i Odense hos 3 uddannelsesledere.

Det studerende kommer fra 3 uddannelser i Odense: multimediesignere, service- og markedsføringsøkonomer.  Og der er både internationale og danske studerende. De skal give deres bud på, hvorledes Hotel Svendborg kan gøre Sydfyn både mere attraktiv og kreativ, gøre op med myten om egnen som et udkantsområde.

Download pressematerialet ved at klikke: Inspiring Denmark – pressebaggrund

Bag initiativet er Inspiring Denmark. Inspiring Denmark er et samarbejde med partnere fra mere end 40 toneangivende virksomheder i Syddanmark inden for møder, konferencer og kongresser. I dette tilfælde var Halberg Hotels trukket ud som case blandt 4 ansøgere, men måske vil flere følge efter.

Idag – fredag – vil de studerende fremlægge deres ideer for et dommerpanel, og jeg kan allerede nu løfte sløret og sige at der er tænkt ud af boksen. Fremlæggelsen sker kl 12.00 på Hotel Svendborg og i dommerpanelet vil Svendborgs borgmester Curt Sørensen, turistchef Carsten Nielsen, koncernchef i Halberg A/S, Per Buch og administrerende direktør Tom Pelle Jensen, sidde.

Pressen og andre interesserede er velkommen.

This entry was posted in Camp master jobs, Camp's, Generel. Bookmark the permalink.

One Response to Skæve studerende på Hotel Svendborg

  1. Christina says:

    Det lyder som et virkelig spændende og godt arrangement! Jeg glæder mig til at høre om de studerendes ideer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *