Kaffe Kaizen

Inkremental innovation er langt mere interessant end radikal innovation. Selvom det er mindre spektakulært. Man kan også sige: “de små daglige forbedringer der løbende gør en stor forskel, har mere interesse end radikale opfindelser vi alle drømmer om at blive rige og berømte på, en dag….”

Disse 3 små videoer som Implement har produceret er fantastisk inspirerende. De skal ses i en Lean sammenhæng. Det centale begreb i Lean, hedder “kaizen – med fokus på spild”. Kaizen står for ‘små forbedringer’, og ved at sætte fokus på den omkostningstunge spild-faktor snævres fokus ind, og dermed også kreativitetens spillerum. Og kreativiteten blomstre bedst i en afgrænsning

 YouTube Preview Image

YouTube Preview Image

YouTube Preview Image

This entry was posted in Lean og kaizen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *