Godt Nytår

Det var Jødernes nytårsdag igår. Så godt nytår til Jer.

Okay, det er ikke nogen morsomhed. Mere tanken om nytår, jeg synes er interessant. De er lige trådt ind i år 5772 (med et 12 måneders år, nogle gange endda 13, men de begyndte at tælle meget længe før de kristne). Vi andre dødelige regner med 12 måneder og nytår er når vi vender bladet og starter på en frist omgang 12 måneder.

Vane tænkning.

Men med i tænkningen høre at når vi vender bladet, så vender vi også tanken om at nu skal vi forny os i det nye år. Hvorfor ikke fejre alle de nytåre vi har i verden. Så kan vi måske følge med. Og forny os lige så hurtigt som verden reelt fornyer sig.

Kinesernes, Buddisternes, Inkaernes, osv. Der er mange nytårer i verden. Og jeg synes vi har behov for nogle flere en hver 365 dage. Nå men ihvertfald godt nytår til os der vil fejre nytår sammen med Jøderne. Og for at fejre det vil jeg sætte en fantastisk a Capella performet af en flok jødiske drenge på.

YouTube Preview Image
This entry was posted in Generel. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *