Det ny Talkshow: “SaunaSnak”

Så er det ny TalkShow kaldet “SaunaSnak”, gået i luften. Med egen youtube kanal.

Klik på billedet her til højre:

Det startede i februar med en debataften på cafe Stiften i Odense, hvor landsbyernes situation blev sat på dagsordenen.

Den landsby jeg bor i var indbudt til at komme med et indlæg, og de ville sende en journalist og en fotograf ud for at give en foromtale. Men hvordan gengiver man en levende landsby på et billede var min spekulation.

Vi har ingen spektakulære nyopførte bygningsværker og ingen indgangsport eller lignende. Men vi har en landsby sauna, som jo er et mødested. Og det der kendetegner vores landsby er at vi mødes. Og snakker venligt til hinanden. Så Klaus Søndergård og jeg smed tøjet og satte os ind i saunaen til fotografering.

Og hvad gør man i en sauna. Man snakker.

Næste trin var for et par uger siden da vi sad i et af landsbyens andre mødesteder: “Foderstoffen“, der er byens musiksted. Foderstoffen er lige blevet udvidet med en ny flot tilbygning, så de små trange rammer nu kunne huse de store koncerter. Og de manglede at sætte fokus på det der kendetegner dem: Den Intime Trange Begejstrende Vand-i-voldske Stemning.

Og så kom landsby saunaen naturligt på tale. Og SaunaSnakken.

Og hvorfor ikke sætte landsbysaunaen ned til Foderstoffen og invitere alle kunstnerne med i saunaen til den gang snak. Man kan vel kalde det et TalkShow så, ala Anders Lund Madsens, eller Martin Thorborgs TalkShow.

Som sagt så gjort. Og det nye TalkShow var født. Og det findes kun på youtube. Kik  med i Saunaen her til en gang snak: http://youtube.com/SaunaSnak

This entry was posted in Generel. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *