Web 2.0 – min tidsrøver og redningsmand

Hvad gjorde vi før vi fik web 2.0?

Ja, hvad gik tiden egentlig med. Idag fylder web 2.0 mere og mere. Faktisk bruger jeg stadig den gamle email meget, som et levn fra web 1.0 tiden. Men det bliver mindre og mindre. Min hjernes evne til at holde rede på flere forskellige kommunikationsplatforme og metoder, begrænser vist min totale konvertering til sociale medier.

Jeg undersøger i øjeblikket sociale mediers muligheder til videndeling imellem interne og eksterne netværk i virksomheder.

Social medier er mange-til-mange kommunikation, hvor fx E-mail er en-til-en kommunikation. Brug af sociale værktøjer kan være en fordel for en virksomhed, hvor de skal have intern vidensdeling. Men også hvor man vil have en eksterne videndeling. Jeg har selv fornøjelse af at være koblet sammen med min revisor på facebook. I forvejen er mit regnskabssystem 100% online og vi kan chatte via facebook mens regnskabssystemet ligger virtuelt imellem os. Uden at vi er fysisk sammen.

En ting fornemmer jeg klart. Web 2.0 kommer til at sætte dagsordenen resten af mit liv. i øjeblikket er det et meget umodent medie.Men det modnes dag for dag.

En god hjælper har jeg fundet i tweetdeck.com som holder styr på dateringer på både twitter og facebook for mig. Den er smart og i den næset video får du af Stefan Lindegaard hans tips til brug af tweekdeck. God fornøjelse:

YouTube Preview Image
This entry was posted in Generel. Bookmark the permalink.

One Response to Web 2.0 – min tidsrøver og redningsmand

  1. Pingback: Tyge Mortensen …..blogger » Blog Archive » 500 dage som iværksætter og 5 innovative tips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *