Bæredygtige Madvane

Kan vi mindske klimaændringerne ved at ændre vores madvaner? Og gøre livet mere bæredygtigt?


Videoen viser, hvordan fremtiden kunne se ud, hvis vi begynder at ændre  madvanerne i dag. Ideen bag videoen blev nomineret med en første plads i IDEOS livingclimatechange.com initiativ.

Hvis vi begynder at spise flere lokale og sæsonbestemte fødevarer og mindre kød, vil vi reducere drivhusgas emissionen betydeligt.

Ud over dette mener idefolkene, at vi er nødt til være mere opmærksomme på næringsstoffers cirkulering i fremtiden. I byens haver i fremtiden, er der behov for næringsstoffer. Og ved hjælp af lokal kompost er det muligt at oprette en lokal næringsstof cirkulation. Det er energi effektiv og vil dermed udlede færre drivhusgasser. Samt bruge noget, der ellers ville være spildt. Samt mindske anvendelsen af kunstgødning.

Der arbejdes heldigvis rundt omkring med kreative løsninger på vores fælles globale udfordringer. Så se at komme igang alle sammen. Lad os bruge vores kreative evner til noget af fælles værdi.

I de følgende to videoer leges der med fremtidens mad koncepter. Lokal produceret, bæredygtigt og nytænkt:

This entry was posted in Generel. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *