FREE HUGS kampagne

Smil smitter som sagt. Nu ikke bare i det nære miljø. Da jeg sidst bloggede omkring youtube som innovations ‘driver’, fik jeg ikke plads til også at nævne den positivitetsbølge youtube driver i øjeblikket.

Den store bevægelser er måske *FREE HUGS*, som spredes via youtube siden 2006. Eller rettere inspirationen til at gi gratis knus. Da jeg i onsdag havde en seance i Vejle i SCORELOGI, ville vi have vist FREE HUGS videoen, men skar den væk i sidste øjeblik p.gr.a. af emnemyller og manglende tid.

Men her er den. I de næste 2 videoer om FREE HUG bevægelsen. Synes de begge skulle med 🙂

YouTube Preview Image YouTube Preview Image

Men også den næste video fra heathroww airport, er på vej verden rundt. Jeg oplevede at den sidste dag blev brugt i en Appreciative Inquery proces min kone var involveret i. Altså til at vise at positive anerkendende budskaber smitter smitter smitter smitter på den positive måde. Jeg så den første gang selv i starten af december, som jeg husker det dengang var den efter en måneds release allerede vist 2 mill gange, hvilket jeg tænkte var meget. Nu efter 3 måneder er den oppe på 6 millioner visninger. Man bemærker næsten ikke at det er en reklamefilm, det er budskabet der fænger:

YouTube Preview Image
This entry was posted in Sjove ting, Sociale medier. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *