Masse Innovation, ikke masse produktion

Det hedder ikke mere “du er hvad du ejer”, nu hedder det “du er hvad du deler”.

Forfatteren til We-think, Charles Leadbeater, har fået lavet en sjov animation om sin bog. Den analyserer det der sker med os, i den nye internet-verden. Nyd den og overvej hvor du er i processen fra “Jeg-ejer” til “Jeg-deler” tænkning. Det er værdinormen på nettet. Når vi deler, skaber vi nye ideer, og bliver kreative. Og det driver innovationen. Derfor….. handler det i det 21′ århundrede om ‘mass innovation’ hvor det i det 20′ århundrede drejede sig om ‘mass production’.

YouTube Preview Image
This entry was posted in Innovation, Sociale medier. Bookmark the permalink.

One Response to Masse Innovation, ikke masse produktion

  1. Pingback: Tyge Mortensen …..blogger » Blog Archive » Fra Skole til Videncenter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *