Bliv en online PRO (2)

Vi bygger idag videre på blogindlægget jeg bragte sidste mandag om at Bliv en online PRO. Som gav nogle nemme og praktiske tips til at gå igang med sociale medier. Idag har jeg sat de sidste videoer på som giver dig en hurtig tilgang til et online liv med facebook, twittter og youtube mm.

Den første handler om facebook.

YouTube Preview Image

I den næste får du en lavpraktisk forklaring på hvordan du kommer på Twitter. Twitter er anderledes end facebook, og er fantastisk til at blive inspireret fra et netværk du selv vælger. Ikke noget med at være venner først. Du peger på dem der kan være dine inspiratorer.

Twitter er en af mine største faglige inspirationskilder. God fornøjelse. Hvis du vil lade dig inspirere af mig kan du følge mig her TygeMortensen.

YouTube Preview Image

mere om twitter og ekstraprogrammer til twitter

YouTube Preview Image

Når du har fået en blog, en facebook profil og en twitter account, så begynder du at være til stede online. Nu gælder det branding. Det betyder bl.a. at kunne anvende levende medier som kan lægges på youtube. Se mere i den næste video om hvad du skal gøre:

YouTube Preview Image

mere video pitching

YouTube Preview Image

Og har du lyst til også at se  trenden for det næste år på de sociale medier så vil denne artikel være interessant. Klik ind her på http://smm.dk/trends/online-markedsfoering-2011.htm#comments

This entry was posted in e-learning, Sociale medier and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *