Bliv en online PRO

Du kommer ikke uden om det – sociale medier og et online liv. Jeg har fundet en stribe video lektioner som kort og informativt kan indføre dig i denne verden.

Vi er taget fat på et nyt år, og dermed en ny mulighed. For dig og for mig. Mit år vil medføre mere online aktivitet, mere liv på nettet, mere viden deling, mere e-business, mere e-læring og mere netværk – med dig – online.

Første video giver dig et overblik over en 4 trins proces som kan blive din vej ind i din online tilstedeværelse.

  1. først gælder det dit MINDSET
  2. så gælder om at producere INDHOLD
  3. dernæst at NETVÆRKE
  4. og til sidst at BRANDE dig selv

Jeg møder stadig utrolig mange som ikke har et online liv. De gør hvad de altid har gjort og synes ikke de har timer nok i døgnet til også at sidde og chatte på facebook, twitte, eller skrive blog comments et.cet..

Det er ikke et spørgsmål om du har tid eller ej. Det er et spørgsmål om de vil udvikle eller afvikle dig selv. Det er relevant, vel at mærke, hvis ny viden, relationer og netværk har betydning i dit professionelle og private liv.

Måske er disse videoer lige det du mangler til at få sparket, ellers er du velkommen til at ringe til mig på 60915845 til lidt sparring 🙂

YouTube Preview Image

og i denne nr 2 video går hun ind i hvordan man bygger sin netværks struktur op omkring sin blog

YouTube Preview Image

og så går vi videre med hvordan man laver en BLOG

YouTube Preview Image

dernæst kommer vi til hvordan man skabe indhold på bloggen

YouTube Preview Image

Nok for denne gang. Hvis du forstod hvad hun snakkede om er du nu på vej og har måske allerede lavet din egen blog i wordpress ligesom jeg har her. Næste mandag tager vi fat i viral marketing.

This entry was posted in e-learning, Sociale medier. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *