Snip Snap

Udvikl dine møder!

I en undersøgelse for et par år siden konkluderedes der, at over 50% af alle møder i Danmark, oplevedes som tidsspild. Som ineffektive. Som demotiverende.

I de følgende fredage vil jeg sætte fokus på møder. Eller rettere målet: Kreative møder. Og jeg vil finde enkle men anderledes øvelser og lege der kan pifte møderne op. Enten som mødestartere, energizeres, kreative kicks eller for at mødet bliver mere effektivt.

For et par måneder siden var jeg hos FISH Danmark i Glostrup og mødte Michael. Han hjælper virksomheder med at udvikle legende møder, udfra FISH filosofien. Under en ping pong med ham fostrede vi en SNIP SNAPPER. Mest fordi jeg troede det var det mine børn kaldte den. Da jeg senere på dagen spurgte dem sagde de: “Faaar, det hedder det ikke. Det er en flip flapper”. Nå, men navnet var født, og ikke til at proppe tilbage igen.

Michael har igår sendt denne udgave af måske verdens første SNIP SNAPPER. Ikke at forveksle med ‘snip snap snude’, som jo er noget med at historien nu er ude 🙂 – en snip snapper er historieskabende, og hvis du får fat i en snude, blir du dømt ude 🙂

Klik ind her… SnipSnap

Hvad er en Snip Snap?
En Snip Snap er den indretning alle børn har leget med. Den blev brugt til at spå legekammeraterne med. På et tidspunkt blev vi for gamle til det pjat. I dag er vi blevet voksne og har brug for at stille hinanden relevante spørgsmål. For at pirre hinanden mest muligt kan spørgsmålene serveres på en Snip Snap måde. Kik med her hvor Michael klipper og fortæller:

YouTube Preview Image

Egentlig vil en tom SNIP SNAP skabelon være god i mange situationer. Så den kommer her. Du kan selv udfylde den med spørgsmål du synes passer til situationen. Eller bede dit team om hver især at lave spørgsmål, på hver deres:

TomSnipSnap

Men egentlig kom ideen fra en konference jeg var til på Hotel Legoland i regi af det innovative projekt ‘Kids’n Tweens’. Her havde det kreative designfirma Madebymakers lavet en flip flapper som vi brugte under mødet til at få en relevant debat igang.  Debatten drejede sig om trends:

Klik her:    flip flop_madebymakers

This entry was posted in Bedre møder. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *