Tower of Power

Teambuilding er altid aktuelt i de fleste virksomheder. Selvom man sætter tid af til sådan noget med jævne mellemrum, kan det altid gøres bedre og bedre og bedre. Til gavn for arbejdsglæden og bundlinien – med garanti.

Jeg har før omtalt Metalog Teambuilding redskaber, der er kommet til landet fra Tyskland og forhandles af Henrik Huus. Produkterne produceres af medarbejdere der har et handicap. Firmaet udviser social ansvarlighed på den måde. Produkterne er af høj kvalitet. Og behageligt design. At kunne købe teambuilding materiale på denne måde er ligeledes nyt. Men en god ide, hvis man vil have noget nemt og brugbart stående til udviking af sine medarbejdere. Eller som del af øvelsespakken på konferencesteder og ifm personaleudviklingsdage. Eller bare som en ice-breaker på en kursusdag.

For et par uger siden havde jeg en aften med 60 mand til en netværksdag i Randers. Det var i regi af Dansk NetværkSparekassen Kronjyllands hovedsæde. Vi trænede forskellige kreative træningsteknikker fra Den Kreative Platform, legede med ideudvikling og nytænkning og afsluttede med en af Metalog øvelserne: “Tower of Power”.

En enkelt og sjov øvelse. der kan bruges som energizer eller som større refleksiv teambuilding øvelse. Kik på billederne og instruktionen fra en tidligere Play Shop på Severin i Middelfart og videoen fra eventen Randers. Måske en ide til dig, eller kik ind på Metalogs produkt- og øvelsesoversigt. Henrik Huus afholder i næste uge en Play Shop på Dalum Landbrugsskole d 24. og 25. november hvis du har lyst til at lege.

YouTube Preview Image
This entry was posted in 3D leg, Sjove ting. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *