Akrobatisk Kreativitet

Ekstrem sport kan man forstå. Men derudover er det kun fantasien der sætter grænsen for menneskers formåen når det kommer til kreativ sportslige udfordringer.

Jeg har altid været fascineret af akrobatiske umuligheder og ønsker ofte at jeg var 20 år igen. specielt når jeg ser denne video. Ligesom kreativitet er det er spørgsmål om frygt.

YouTube Preview Image

eller i den næste video. Det er en  parkour agtig demonstration fra slumkvarteret i Belem ved Amazonflodens udløb. Jeg var i slumkvarteret og lave opvisning med Vibrg Gymnastikhøjskles elite gymnastikhold i 1994. Tingene har udviklet sig siden.

YouTube Preview Image

Har det noget med kreativitet at gøre, eller er det bare frygtløshed. Der er en kobling. Kreativ bliver man hvis man kan slippe ‘controller-genet’ og lade det ske der sker. Kreativ bliver man hvis man kaster sig ind i processer, uden at have styr på om man kan nå til vejs ende. Altså uden at være bange for at fejle. At virke dum. Man bare søger nu’ets kraft.

Så når man ser sådan noget her. Så er det også kreativt. Et guddommeligt eksperiment, med sig selv i forsøget. At eksperimentere kan man gøre på mange måder. Også sådan her – rent akrobatisk.

This entry was posted in Generel. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *