Fyringer vækker vores indre Georg Gearløs

Fyresedlerne under krisen får flere folk til at henvende sig til Opfinderforeningen.

I stedet for at græde over fyreseddelen forsøger mange danskere i stedet at spinde guld på deres ideer.Det har man erfaret i det seneste år hos Opfinderforeningen, hvor man dagligt får nye indmeldelser fra håbefulde Georg Gearløs’er.

»Vi får henvendelser fra en hel del folk, der er blevet fyret, som nu griber muligheden og gerne vil prøve deres ideer af,« fortæller opfinder Vivi Aakjær til Nyhedsbureauet Newspaq.

Opfindsomme danskere

Omkring 150 danske opfindere har indtil videre tegnet medlemskab. Og på et år er trafikken på Opfinderforeningen.dk fordoblet.

Danskerne er generelt et temmelig opfindsomt folkefærd, hvilket store opfindelser som højttaleren, bølgeenergi, insulinet og minerydnings-planten vidner om. Men også fonografen, højskolebevægelsen, la Cours vindmøller og Ørsteds elektromagnetisme fra det 19 århundrede viser at danskere har lavet banebrydende opfindelser i mange generationer tilbage.

Der er lavet en liste over de 10 mest genielle danske opfindelseer som du kan se HER. Men flere er på vej som du kan se HER

Det ses også på, at vi ligger i den europæiske top-fem, når det gælder ansøgninger om patent på opfindelser, skriver Newspaq.

Helt konkret indsendte danske opfindere og virksomheder i 1993 godt 1.162 patentansøgninger, mens der i 2008 blev søgt om 4.578 patenter.

Kilde: http://epn.dk/samfund/article1986139.ece

This entry was posted in Generel. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *