Er du klar til at lave dit firma eller undervisning om til et spil?

Årtiet 2000 – 2010 blev årtiet for Sociale medier f.eks. Myspace, Facebook, Twitter osv. Men er du klar til næste årti 2010 – 2020 som bliver et årti af SPIL!

Vi vil se at spil er mere end krigkampe for børn, eller blipblop spil for spædbørn. Der er 8 forskellige spilmodeller som vi skal være opmærksomme på. I det næste årti vil de succesfulde forretningsmodeller baseres på spil. Spændende tanke som allerede er ved at realiseres. Se blodt Amino, LinkedIn, for bare at nævne et par stykke du sikkert ikke identificere med spil.

På nuværende tidspunkt er vi vandt til at Facebook og Twitter diktere vores sociale liv på internettet — ved at de bygger et “socialt lag” overpå den virkelige verden. I den næste video vil Seth Priebatsch kikke på dette nye sociale lag der erstattes af spil. Spil er bruger-drevne aktiviteter, som vil omforme vores totale måde at uddanne og  drive forretning på.

YouTube Preview Image
This entry was posted in Generel. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *