Kreativ drengesport?

Jeg har bemærket en ny bevægeform på youtube, der springer ud af breakdansermiljøet. Og som jeg kan tolke det, historisk hænger sammen med den brasilianske capoira. Dvs en muteret kobling af mindst de to fagdomæner.

Helt fantastisk kreativ bevægeform der ikke har faste mønstre. Men ligesom et impro-teater spiller op til fri bevægelighed, i en arena.

YouTube Preview Image

Det ser ud til at være en konkurrence mellem enten to hold, eller to personer. Og det ser ud til at være ren drenge sport. Utvivlsomt helt fantastisk for lige netop sådan nogle drenge som os. Os der ikke kan sidde stille på stolen ret lang tid af gangen før vi enten skal ud og tisse, op og stå, slås, lave ballade …… bare bevæge kroppen. Sådan er vi – om forladelse – giv os lidt af denne nye sport her – og helst i frikvartererne, så pigerne kan kikke med. Sæt det på skoleskemaet, lav drengeklasser, smid stole og borde ud. Det er rendyrket hanekamp. Selv om jeg er 50 år, er det vel ikke for sent …..?

YouTube Preview Image YouTube Preview Image
This entry was posted in Generel. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *