Visualiset Blogging

Jeg er blevet en blogger. Professionel videndeler. Et vigtigt medie for min forretning. Og nærmer mig 1 års jubilæet for denne blog. Min vej ind i denne verden var via min ven fotografen Nicolai Brix, der selv har en meget søgt blog (www.fotograftips.dk).

Det levende fotomedie interessere mig. Webvideomediet. Hvis du har fulgt min blog vil du se at jeg tit formidler vha videoer. Nogle videoer har jeg haft held til at få lavet selv på min iPhone, eller med hjælp fra Nicolai. Men mange har jeg fundet på youtube eller vimeo. Det interessante for mig er at viden spredes lynhurtigt på den måde. Og vel at mærke på en måde som river folk med. Det er en effektiv måde at sprede viden. Måske mere ‘powerfull’ end skrevne ord. Og arbejder man med innovation og kreativitet så er videndeling centralt – hvilket gør webvideoer interessante.

På det seneste har jeg fulgt en af verdens største fotografer Joe Mc Nally, og hans blog. Han har dannet skole for fotografering og for blogging blandt fotofolk. Miki Jonsson, der skriver om levende sociale medier, har et lærerigt interview med Joe McNally om hans blogging. Hvis du interessere dig for også at få en blog, synes jeg det er de 16 minutter værd…….

YouTube Preview Image YouTube Preview Image
This entry was posted in Sociale medier. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *