Vinder Kulturer

Vi ved det jo alle. En god virksomhedskultur er med til at få os til at gi den en skalle ekstra. Og den er med til at skabe innovation – dvs forskellen, der gir det ekstra. Det man vinder på.

Det starter og slutter med vores engagement.

Zappos har gjort noget som få gør. Satset på at have en kultur der på alle måder understøtter medarbejdernes gode humør og lyst til at gå på arbejde. En kultur der får dem til at elske Zappos, og det smitter af helt ud til kunderne. Nyd et kik ind bag kulisserne her…

YouTube Preview Image

Og hvis man ikke har en kultur kan man jo ønske sig en chef som kan skabe den med sin egen personlighed og få alle med til at skrige: “I love this company”, som Steve Ballmer her i videoen fra 2006, der i det mindste gjorde ham verdensberømt ……… og forpustet

YouTube Preview Image
This entry was posted in Generel. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *