Hvem er læreren? …… du er!

Jeg var sammen med min ven Nicolaj Brix sidste dag. Han har idag en af Danmarks mest besøgte BLOGS. Det sidste år har han bevæget sig fra en tilværelse som fotojournalist, der primært lavede stil billeder, til idag primært at lave webvideoer. Han købte sidste november et Nikon kamara der både kunne tage stil billeder i høj opløsning, men kvalitetsvideo. Jeg havde fornøjelse af at være hans forsøgskanin tilbage i nov 2009 (kik HER)

Siden er det gået stærkt med videodelen. Nedenstående video bekræfter en trend, Nicolaj Brix også mærker: Fremtidens formidling bliver via videostreaming, og det ser ud til at om 5 år, vil 90% af nettets kapacitet være brugt på videoer. Og videoer bruges til at sprede viden mere effektivt end skrevne ord. Det bliver grundlaget for innovation, folkebevægelser, nye trends og mest interessant – ny læring, med en ny lærertype – det er DIG vi snakker om!!

YouTube Preview Image
This entry was posted in Netværk og netværksteori. Bookmark the permalink.

One Response to Hvem er læreren? …… du er!

  1. Pingback: Visualiset Blogging | Tyge Mortensen .....blogger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *