Leg og læring hos LEGO

YouTube Preview Image

Hotel Legoland var en perfekt ramme for en konference om Leg og Læring, afholdt for nogle uger siden. Projekt har til formål at samle forskellige folk der arbejder med målgruppen 6-12 årrige og koble leg og læring. Forhåbentlig med et innovativt output, lige fra trend til produkt.

Konference bød på mange inspirerende seancer. Ny brug af sociale medier (Guide) var en af indslagene, Kompans måde at arbejde kreativt var en anden (Fra), Lego’s egen innovationsproces var en tredie spændende og IDEO’s brugerdrevne tilgang til nye løsninger en fjerde.

IDEO har en spændende tilgang til kreative processer med rabiate brainstorming seancer og efterfølgende prototyping hvor ideerne bearbejdes på modelplan. Kik på billedserien fra konferencens anden dag eller tag et kik i videoen her…

YouTube Preview Image
This entry was posted in Anmeldelser, Kreative projekter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *