Lev biblen

En af de mest skelsættende TED Talks af A.J. Jacobs.

Han taler om et år, hvor han levede efter alle reglerne i biblen. Bare for at se hvad det førte med sig. Rabiat aktionsforskning vil jeg kalde det. Det, at bruge sig selv som forskningsmedie kender jeg næsten kun fra Danmarks første kreativitetsforsker, Ludvig Feilberg, som brugte ikke bare et år, men hele sit liv på at studere hvordan ideer dukkede op i hans eget hovede. Men det var for 100 år siden. Måske er tiden moden til lignende forsøg og gentagelse af Ludvig Feilbergs forsøg.

YouTube Preview Image

Mere inspiration til dig…. klik HER

This entry was posted in Forskning i kreativitet, Speakers og netværkskontakter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *