Speed Networking i København

Det er på en måde genielt. Lidt provokerende og stressende måske, men også genielt. SPEED NETWORKING.

Ved mange lejligheder, og over tid, har jeg udviklet et succesfuldt koncept. Det kan bruges til små og store arrangementer. Og både korte 1-2 timer happenings og dagslange netværks events.

I forrige uge have jeg et spændende arrangement i rådssalen på Axelborg i København. Videncenter for Svine Produktion (VSP) havde samlet deres 120 vidensarbejdere fra forskellige afdelinger i Jylland og på Sjælland. En spredt flok af personer, der lever af at producere, samle og formidle faglig viden indenfor svineproduktion.

YouTube Preview Image

Deres centrale opgave er at sikre Danmark en fortsat førerposition på det globale marked. Dertil kræves  en organisation med en fleksibel og uhindret adgang til viden – hinandens viden!!!!.

Videndeling? Sikkert noget alle organisationer kan nikke genkendende til som en opgave – og en stor praktisk udfordring. Evnen til videndeling kan gøre en stor forskel, hvis man vil skabe innovative muligheder for sig selv og sine kunder.

Men hvad er det svære?

Det svære er jo at få udnyttet hinanden som et netværk, og sætte hinandens netværk i spil. Det er svært at få viden til cirkulere frit imellem personer, der sidder i forskellige afdelinger.

Det er ikke nok med emails, sociale medier eller telefon. Den personlige relation er også vigtig. Og den har vi ofte  ikke tid eller rum til og vores netværk  er snævert afgrænset til dem vi kender på forhånd.

Men det kan SPEED NETWORKING råde bod på. SPEED NETWORKING  kan åbne øjnene for vigtige principper i vidensdeling. Bruges metoden tilbagevendende, kan det blive et simpelt men nyttigt professionelt værktøj til videndeling i både små og store organisationer.

YouTube Preview Image
This entry was posted in Netværk og netværksteori. Bookmark the permalink.

2 Responses to Speed Networking i København

  1. Mon du fået respons fra nogen på din øvelse med os?

  2. Pingback: Pay it forward | Tyge Mortensen .....blogger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *