Bæredygtighed som innovationsdriver

Åben innovation er en tilgang til videndeling der spreder sig med lysets hast i øjeblikket.

Og det er miljøskånsomhed der driver de kreative løsning i øjeblikket, i et miljø af åbenhed på tværs af globale grænser og virksomheder (kilde). Måske mere end man kan registrere, vurdere en af verdens innovationsguruer, den nyligt afdøde indiske P.K Prahaled (kun 68 år gammel). Prahalad forskede i innovation bl.a. med en dyb indsigt i store multinationale koncernes innovationsmetoder.

Nike er et godt eksempel på åben innovation i bæredygtighedens tegn. De har lagt deres viden frem om, hvordan man laver bæredygtig gummi, hvor de 4 af 5 kendte ingredienser er erstattet af bæredygtige materialer.Det har de gjort på GreenXchange. Til åben anvendelse for andre gummiproducenter bl.a. til dæk.

Lige netop GreenXchange og deres koncept vil jeg blogge med idag. De formidler viden mellem virksomheder der vil åben innovation med et ‘sustainable’ mål. Kik med i de næste videoer, og få indblik i fremtidens udviklingsplatforme…..

YouTube Preview Image

Ophavsmændende bag konceptet forklare i det næste om bagrund og vision.

This entry was posted in Innovation. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *