Hvor mange sociale medier har du gang i?

Hvor mange sociale medier håndtere du? Vel at mærke sådan at du mindst en gang om ugen er inde og opdatere dine oplysninger, og følge op på de forbindelse eller aktiviteter der er.

For mit vedkommende har jeg gang i Facebook, LinkedIn og i min blog www.kreativproces.dk næsten dagligt. Lidt mere perifert ugentligt opdaterer jeg på min plaxo, K-forum og twitter. Desforuden har jeg konto på youtube.com, på slideshare.com og dropbox.com som jeg bruger efter behov. Jeg bruger imellem 0,5-3 timer dagligt, og betragter det som del af mit arbejde. Men jeg er også med i adskillige nyhedsbreve worldwide, og med i flere online netværk, som dog ikke er noget jeg ugentligt følger op på.

Jeg er med i en diskussion i øjeblikket på LinkedIn som stiller følgende spørgsmål:

“How Many Social Media Profiles Do You Actively Manage?” (klik med i diskussionen HER). Videre definere indlægget ‘actively manage’ således:

  • “Activily manage involves logging into your account at least once a week, updating your profile, submitting content and interacting with friends/followers etc.I’m interested in to know if there’s a “magic number” of social media profiles an average human being can manage. (Like the Dunbar’s number of social connections)My gut feeling says that the magic number is somewhere around 3 to 5.”

Diskussionen har stået på i 8 måneder med over tusind indlæg, og de fleste giver opdragsgiveren ret i at det ligger mellem 3-5. Mig selv inklusiv. Men der er mange det håndtere langt flere, bl.a. vha programmer som TweetDeck og Hootsuite. Selv bruger jeg TweetDeck til at håndtere min twitter trafik, men jeg har ikke helt fundet ud af potentilaet i disse hjælpeprogrammer endnu. Og indtil da, tror jeg at det nok er et sted imellem 3 og 5 sociale medier man ugentligt/dagligt kan overkomme.

Men hvad gør du?

This entry was posted in Sociale medier. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *