Iværksætter til jeg dør!

Bloggen her vil fremover blive opdateret 5 gange om ugen istedetfor 3 gange som hidtil.

Dvs jeg lægger et nyt blogindlæg ind hver hverdag. Jeg vil desuden vinkle indlæggende i 5 forskellige retninger der har med kreativitet og innovation at gøre:

  • Mandag: Ny tænkning via sociale medier og networking
  • Tirsdag: Anmeldelse af en bog, et site eller en person
  • Onsdag: Erfaringer med kreative jobs
  • Torsdag: Kreative tricks og innovative fiduser, globalt set
  • Fredag: Træningscentret for kreativitet – med masser af øvelser

Igår beskrev jeg hvorfor jeg professionelt blogger. Som del af min strategi for forretningsudvikling indgår sociale medier og networking, som en væsentlig kilde til nytænkning og nye jobs. Og hjørnestenen i den strategi er denne blog. Her vil jeg synliggør hvad jeg laver, hvad jeg ved, hvem jeg kender og hvordan jeg tænker. Og jeg håber at mange vil kommenterer og bidrage med egne synspunkter. Dvs jeg lægger op til åben dialog med lige netop dig.

Og en anden ting jeg har fundet ud af det sidste års tid er at…..

  • jeg vil være iværksætter til jeg dør 😉

Efter mange år i et fast funktionærjob (ikke et ondt ord om det), har jeg fundet min hylde. Jeg elsker at udfordre usikkerheden, dyrke skabertrangen og se glæden gro. Det er den grundlæggende driftkraft bag denne blog. Håber du er med…….

This entry was posted in Generel, Sociale medier. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *