Blogging – hvorfor?

Det har været en lang sommer. Ikke fordi jeg har holdt vildt meget ferie, men fordi solen har skinnet så meget oven på en vinter der også var ud over det sædvanlige. Jeg nåede ikke hele min liste, men jeg nåede noget af det. Bl.a. ferieturen med ungerne.

Jeg har ikke blogget på min blog. Jeg holdt en pause. En hel måned. Og det har faktisk tvunget mig til at tænke mig om – ikke så dumt. Og samlet nogle af mine tanker omkring blogging professionelt. Inspireret af Julie Lahme der måske også kan inspirere dig.

Nå men at blogge er jo både selvoptagethed og fuldstændig det  modsatte. Mine tanker om min professionelle blog her vil jeg gerne dele med dig. Hvorfor gør jeg det?

  1. Jeg vil gerne i dialog – med kunder jeg allerede har og dem jeg kan glæde mig til at arbejde sammen med.
  2. At blogge professionelt tvinger mig til hele tiden at tænke nyt og at lære nyt, så jeg har noget at dele med jer.
  3. At blogge om mit arbejde får mig til hele tiden at tænke efter om jeg har fingeren nok på pulsen til at have noget at dele med jer.
  4. Jeg har mødt store dele af mit professionelle netværk via min blog på www.kreativproces.dk konsulenter, virksomhedsejere, undervisere, foreninger, udviklere, ildsjæle, mønsterbrydere – you name it! Det grundlag for netværk er vigtigt og inspirerende for mig.
  5. Jeg udvikler mit sprog og fortælleevne.
  6. Jeg får mulighed for indflydelse, og på at påvirke debatten indenfor mit specifikke felt som jo er kreativitet, innovation, forandringsledelse, teamwork.
  7. Jeg brander mig selv kontinuerligt. Som ekspert. For, hvis du vil vide om jeg virkeligt ved og kan noget, kan du læse med på min blog og lade dig overbevise!
  8. Jeg gør som jeg anbefaler andre. Deler uhæmmet. Markedsfører mig selv som troværdig leverandør ved at fortælle konkrete ting om det, jeg ved noget om.
  9. Jeg deler og det er dejligt. At dele. At dele noget med indhold er faktisk at give en lille gave hver dag OG SÅ TIL DEN ALLERVIGTIGSTE GRUND
  10. At blogge om alt det jeg elsker at arbejde med, det jeg går op i og nørder med er helt ærligt ikke svært – min blog drives af begejstring for emnet. 

Til slut vil jeg sætte en af mine favorit guruer indenfor blogging og brug af sociale medier Penny Power på.  Og håbe at se dig her på bloggen hele efteråret. Et efterår der nok vil blive en de dystreste i finanskrisens skygge:

YouTube Preview Image

This entry was posted in Netværk og netværksteori, Sociale medier. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *