Inspiration i ferien

 Jeg sætter min hjerne og krop i ferie mood. Er tilbage med nye blogs i starten af august.

Har du noget, du tror jeg kan hjælpe med, er du dog velkommen til at ringe på mit nr 60 91 58 45 eller send en sms / mail.

For at give kreativiteten frit løb i ferien har jeg følgende jobs på min listen:

  • Sætte en skurvogn (16 m2) op i min have (på 10000 m2), der skal fungere som et ektern (børnefri) åndehul hvor tankerne kan få frit spillerum. Den skal isoleres så vilde ideer kan have et fristed året rundt.
  • Etablere sauna (svedehytte) i min lille skov. Får en skovvogn med gruekeddel som varmekilde. Den fungerede tidligere som mødested for Det Vestjyske Saunalaug der holdt til på Borris Hede (Søgård Andelslandbrug i Sdr Felding)
  • Flytte mit hjemmekontor ud i roe-huset. Har tidligere delt kontor med min søn på 10 år, men det rum vil min nys hjemvendte efterskoledatter have som ungdomshybel.  Skal indrettes som et bibliotek, med whiskyhylde, øreklapstol og tusind ting til konstant kreativ inspiration (jeg er anti Feng Shui)
  • Sætte det nye site: www.foredragidanmark.dk op, og få den første afpudsning lavet, samt indbudt interesserede foredragsholdere. Sitet skal være et netværkssite for foredragsholdere af den skæve, passionerede, nørdede men også billige kategori. Foredrag på en ny måde, for rimelige penge.
  • Skrive Danmarks første guidebog for studerende der arbejder i grupper. Bogen udkommer som eBOOK og laves sammen med Mads Hovgård fra www.kroplevelse.dk og bygger på 10 års erfaring med teambuilding og innovative processer.
  • Og så skal jeg også nå en ferietur sammen med ungerne, konen og vores nye hund TASLA. Hvorhen vides ikke endnu.

Men hvis du i sommerferien mangler inspiration til metoder der kan udvide din værktøjskasse af innovative og kreative metoder så vil jeg henvise til to nye danske sites:

samt

Men mit ultimative ferieønske til ‘måske’ næste år bliver deltagelse i “BURNING MAN” eventen i Nevadas ørken. En event der har udviklet sig til noget der ligner Roskilde Festivallen, bare for kreative livs nørder. Meld tilbage hvis vi skal slå følge i 2011.

This entry was posted in Generel. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *