Metalog – teambuilding på tysk

Kan man li’ at lege? Ønsker man at få sit team til at præstere bedre? Måske udforske sine egne og sine kollegaers grænser. Eller bare have det sjovt sammen med vennerne en aften. Ja, så kan lidt hjælp hentes her.

Metalog er et tysk teambuilding firma der producere rekvisitter til teambuilding. De sælger rekvisitterne, men dermed selvfølgelig også øvelserne/legene. Gedigne og relativt billige ting. Og gode øvelser, der er kendte teambuilderøvelser – i ny indpakning. De har ca 40 forskellige rekvisitter/øvelser til salg. Nogle er større komplicerede teambuilding spil, andre små let tilgængelige og sjove samarbejdsøvelser.

I fredags brugte jeg hele dagen sammen med en af deres omrejsende teambuildere fra Tyskland. På en play shop på Severin i Middelfart. Den danske importør og sælger, Henrik Huus, havde inviteret. Henrik er ved at opbygge en skandinavisk salgsorganisation, og promoter bl.a. vha sådanne åbne dagen. Send en mail til Henrik Huus hvis du er interesseret i teambuilding og ønsker at deltage næste gang.

Teambuilding er efterhånden et både udvandet og evigt aktuelt begreb. Noget vi alle kan få brug for. Og noget der hjælper både på den korte og lange bane.

Jeg har stået for adskillige stor og små teambuildingarrangementer igennem årene. Nogle grænseoverskridende og vilde med nøgenbadning, repelling, jordovn, havkajak, dåsemad m.m.. Andre fredelige, dybsindige, indendørs, med samarbejdslege, intuitiv maling, forbedret kommunikation og forandringsledelse. Men fælles for den alle var at man kom ud af processen som et nyt individ i et nyt temasammenhæng.

Jeg har ligeledes brugt og opfundet adskillige øvelser og lege til arrangementerne. Ofte hvor jeg skulle bygge rekvisitter fra grunden til lejligheden. Med Metalogs arsenal af rekvisitter og øvelser ser jeg noget lettere på den del af forberedelserne. Metalog har næste alt hvad man behøver.

En af de nytænkte ting var en ‘feed back dug’, man spændte ud som team. Den hjalp teamet til at holde energien og fokus samlet. Og havde en sjov samlende og tryghedsskabende effekt.

‘Pipelinen’, var en anden, for mig ny øvelse. En kugle skulle holdes igang med at rulle ned af tagrendelignende stykker plast, der ustandselig blev bragt frem af teamet.

‘Tower of Power’ var en meget sjov og let øvelse – se billederne. Læg mærke til Metalogs rekvisitter på billederne. Nemme at bruge, dejlige at have i hænderne og holdbare.

This entry was posted in Generel. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *