Innovation Camp del 5 – den færdige video

Camp’s er så koncentrerede at oplevelsen efterfølgende kun sidder i kroppen. Ikke i hjernen. Og man har svært ved i detaljer at beskrive ved man egentlig oplevede og gennemlevede. Derfor er en video guld værd. Både for dem der gerne vil have en indblik i ‘sådan noget’, og dem af os der gerne vil huske det.

En af Danmarks mest berømte fotografer og hans gode makker, havde vi til at sidder i 30 stive timer og filme og klippe. Tak til Jer, Nicolai og Morten. At fange sådan en proces som I gør her, er fantastisk. Og at koge 5 timers video optagelse og 3000 billeder sammen til 8 minutters blændende oplevelse. Det er foto journalistisk kunst.

Værs’go I andre. Nyd det endelige resultat her af den første af videoerne. Den med camp masterens ord.

This entry was posted in Generel. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *