Innovation Camp del 2 – Midt i proces

Camp’n har været igang i næsten 14 timer nu. Energiniveauer er stadig forbavsende højt og det har det været hele tiden. Men de er klar over at der skal mere til for at de enkelte teams holder sig igang. Kl nærmer sig 23.

Der arbejdes videre med 10 banebrydende ideer hen over natten og de vil være færdige kl 09.30 imorgen tidlig til at gå fra den kreative til den innovative fase.

Camp’n er forsøgt struktureret så tæt efter den nye Camp Guide som muligt. Ligeså meget for at prøve den af, som for at være med til at styrke og videre udvikle metoden.  Jo flere vi er der gør tingene parallelt jo, jo bedre vil vi være med til at udfordre til nye kvantespring.

Første dag køre meget med fokus på kreativitet kreativitet kreativitet. Som provokationer under idegenereringen brugte jeg bl.a. BSChristiansen – en myretue – enso og en ko – Team Easy One: og det fornemmede jeg virkede godt.

Her er så de to fotografers sidste sammenklipning. Vi så denne version her midt på aftenen inden jeg holdt en energifyldt pep-talk, for at sætter ekstra skub på den horisontale tænkning:

 Det er fantastisk at arbejde sammen med en så professionel fotograf som Nikolai Brix. Men mere om ham senere. Kik på hans billeder og man kan næsten føle man er til stede.

This entry was posted in Camp's. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *