Medløb på livet

Jeg kender få der har levet livet som en kreativ proces. Men Sten Møller er en af dem. Erfaringer hviler på fejl og fiaskoer, er en af hans teser. Det gir medløb på løsninger og medløb på livet.

I mandags var jeg på Friland, hvor Sten bor, og lavede sammen med Nicolai Brix  første udkast til en ny site for foredragsholdere. Ideen er at eksponere foredragsholdere af den skæve inspirerende livgivende type, der kan få folk til at tænke ud af boksen. Konceptet bygger bl.a. på at levere en trailer, en række pressebilleder og så lidt tekst om foredragsholderen og foredraget. Men mere om det senere når jeg får siden op og flyve. Her kan i se lidt af det Nicolai fik klippet sammen om Sten:

Citater fra videoen:

  • Vi har fået skabt en tilværelse hvor det drejer sig om overlevelse. Livet er det interessante. Ikke overlevelsen.
  • Det skal ikke være så kompliceret. Lev efter KISS pricipppet: Keep It Simple Stupied.
  • Vi skal generobre tid og rum, så vi styre selv og ikke styres af stat og marked.
  • Jeg tænker ikke på om det er godt eller skidt, tænker mere på om jeg opføre mig ordentlig. Bl.a. er mit rensninganlæg (affald) blevet mit produktionsanlæg.
  • Jeg har masser af erfaringer, dvs jeg har masser af fejltagelser og fiaosker med mig. Det har givet mig medløb på løsninger, som jeg gerne vil give videre.
This entry was posted in Generel, Speakers og netværkskontakter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *