Innovations bloggere

Når jeg surfer rundt på nettet rammer jeg tit forskellige blogge på engelsk om kreativitet og innovation. På disse blogge er vidensdeling om kreative teknikker og innovative processer meget vigtig. Når jeg rammer danske blogge er det stort set ikke eksisterende. Normalen er at der bliver vist for lidt om hvad vi gør og kan i Danmark på det felt. Det vil jeg gerne prøve at lave om på. Jeg ved lidt om kreativitet og innovation. Jeg vil gerne dele det, så det er hvad denne blog skal bruges til. Dele den lille smule jeg nu ved om kreativitet og innovation, samt komme med nogle små betragtninger og beretninger fra mit liv.

Det vigtige med denne blog er vidensdeling. Derfor ville jeg blive rigtig glad for hvis du ville hjælpe med at sprede rygtet om bloggen. Jeg ville blive glad hvis du vil linke til den eller fortælle dine venner omkring den.

Kontakt mig endelig eller brug kommentar funktionen hvis du vil sige eller kommentere noget.. Mail tym@dalumls.dk

En af mine guruer er Chuck Frey som har innovationtools.com.  Han har for nylig listet 10 af de mest produktive og kompetente bloggere der arbejder og deler viden indenfor kreative og innovative processer og teknikker. tag et kik HER.

This entry was posted in Generel. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *