1 – 2 – 3 klap

En af mine favorit 3D lege er den der kaldes 123klap. En kanon enkel leg at sætte igang. Og rafineret fordi den altid udfordre udøverne. Og så kan den leges igen og igen. Jeg fik lavet et lille klip hvor jeg brugte legen som case:

Fra spillet der høre til Den Kreative Platform har jeg klippet et af kortene ud som netop beskriver denne leg. Se nedenfor.

Men ud over at øvelsen er nem at sætte igang og sjov at lave, så kan der bygges videre på den:

Jeg har tit udvidet med et 4 – som er at klappe i egne hænder. Kan evt bruges til sidst, og afsluttes med 4-4-4-4-4-4-4-4 (klapsalve). Eller som en af mine teambuilding partnere Mads Hovgård (kroplevelse) fandt på; Han erstattede klappet med enten et sprk m højre ved 1, et numsesammenstød ved 2 og en rotation ved 3. Eller man kan prøve at lave den med lukkede øjne. Variationerne er mange.

Sidst jeg brugte den var til familiens julesammenkomst. En god ide nytårsaften, til at få folk op af stolene. Moret sig. Afprøvet alkoholens indvirkning. Og skabt lidt kropslig ‘varme’ og tryghed. Suppler evt med “numseklap” eller “sumosammenstød” eller “rangerlokomotivet”. Tør vi være lidt latterlige sammen, ville verden se bedre ud (citat fra Dostojevski).

This entry was posted in Generel. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *