Speed Networking

Måske en ny dille, eller en fantastisk måde at møde nye mennesker på. Ihvertfald så virker det positivt på alle dem der kaster sig ud i Speed Networking. For et par måneder siden var jeg til verdens største speed networking (sådan blev den benævnt af arrangørerne). Den foregik i Fionia Parken i Odense med deltagelse af 600 mennesker fra hele landet. Arrangementet hed Network009. Vidt forskellige mennesker men med en fælles interesse. At møde nye mennesker. Vi speed networkede ca 45 minutter af gangen. 2 minutter pr skift. I lange lange rækker. Det var fedt. Ind imellem var der oplæg fra forskellige personer, hvoraf een specielt skilte sig ud – synte jeg. Det var Thomas og Penny Power, som introducerede mig til deres enkle networking model: “Know me, Like me, Follow me”. Jeg bruger modellen og metoden flittigt og har lavet denne lille trailer du kan nyde…

This entry was posted in Generel. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *