En kreativ skolepræsentation

Kreativitet blomstre mellem mennesker der tør lege, danse eller bare være latterlige sammen. Ping pong af ideer udvikler ideer. Og når man ser flere hundrede unge mennesker i et fælles projekt, så tænker man: “hvordan pokker har de fået alle dem til at være så kreativt legende og dansende med hinanden”. Vel vidende at nok blomstre kreativitet når men sætter mennesker sammen i en skabende proces, men der er jo mennesker. Og derfor også både dovne, irritable, frustrerede og bare dem selv nok. Herligt er det at se denne video hvor man virkelig forundres over projektets størrelse, alderen på de engagerede unge og den umiddelbare entusiasme og involvering i projektet, der skinner igennem. Læg mærke til at der ikke er klippet en eneste gang!!!!!!

YouTube Preview Image

Den skole kunne være sjov at gå på tænker jeg. Hvad tænker du? Har du også en skole det kunne være sjovt at lave et lignende projekt på?

Hej ya!

This entry was posted in Kreative projekter. Bookmark the permalink.

2 Responses to En kreativ skolepræsentation

  1. Hej Tyge

    Vi må jo have lavet sådan en video. Vi kunne tage udgangspunkt i en kobling mellem samfund og teaterverden med en arbejdstitel: “At spille en rolle”. Er det ikke det det handler om? Dannelsen, opdragelsen? At de kan få lov til at spille en rolle på den skole, i det samfund de vokser op i…(?)
    Kan du ikke tænke lidt videre på den?

    Jakob

  2. admin says:

    Hej Jakob, yep. Jeg kan se to ting. Enten at lave en maskerade igennem skolens spillesteder, eller/og at synge sangen “har du nogensinde… ” og bygge et visuelt flow på, ifa et dannelsesprojekt, der ledte os rundt på skolen som en institution der danner frie fugle med stærke vinger, dvs børn der er klar til at spille den rolle de selv vælger. Og så lad sangen give os billederne vi danner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *