Ide-dating (2/2)

IDE-DATING:

Man samles i en to-mandsrække der danner en cirkel. Den ene række starter med at præsentere sin ide for makkeren, der kommer med alle mulige input til forbedring af ideen. Efter 2 minutter skiftes fokus over til makkeren der så præsentere sin ide. Og efter yderligere 2 minutter rotere den inderste række en plads til højre. Fortsætter så længe man har tid, men mindst 3 pladsskift synes jeg.

Det træner dels kort og klar formidling af en ide. Dels fokusering på at hjælpe ideer videre, og ikke at lerdueskyde efter ideer. Tager 5 minutter at introducere og 2+2 minutter pr par. Rotere man i eks. vis 20 minutter får man kastet ideen op af , 5 andre. En både simpel, hurtig og let anvendelig metode til ideudvikling, og idespredning i en gruppe.

Billede 034

ps: billedkvaliteten blev lidt for dårlig, beklager. Men humøret var højt. Tak til CfM for en god oplevelse 😉

This entry was posted in 3D leg. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *