Ide-dating for misbrugsbehandlere (1/2)

Billede 007Center for Misbrugsbehandling i Århus trådte med 80 medarbejdere op på Den Kreative Platform i sidste uge for at skabe fælles fokus. I en dagligdag med medarbejdere der færdes meget selvstændigt imellem de mest udsatte i vort samfund, er der også behov for fælles fokus og samhørrighed. Jeg har dyb respekt for det arbejde de gør. Måske noget af det vigtigste. Vort samfund hænger kun sammen hvis der også er nogle der griber dem der falder ned.

 

Jeg afprøvede for første gang en ny øvelse jeg kaldte Ide-dating. Vi kender speed-dating. Hvor man på kort tid rotere rundt til forskellige mulige partnere for at få sig prøvet af. Og vi kender speed networking hvor man principielt gør det samme, med med sig selv og et projekt i rotation. Det samme gjorde vi her. Bare med ideer, som man hver især havde valgt. Jeg syntes det gik over al forventning. På trods af at det var en meget stor gruppe (ca 80 personer). Jeg vil prøve at beskrive det nærmere…..

Billede 031Vi befinder os i sidste halvdel af processen der strækker sig fra en start på den røde løber (tryghedsskabende øvelser) til en afslutning med fokuserede ideer der kan tages med hjem. Hver deltager står nu med en ide i hånden som de brænder for at få sat i værk. Fortsættes imorgen………

This entry was posted in 3D leg, Camp master jobs. Bookmark the permalink.

One Response to Ide-dating for misbrugsbehandlere (1/2)

  1. admin says:

    Det er fint skrevet – og spændende, at det var første gang, du afprøvede ide-dating. Det synes jeg slet ikke, man kunne mærke. Og det var et godt trin i processen til udviklingen af idéerne + deling af egne idéer, som måske ikke kom videre i processen. Derved bliver det måske ikke kun de sidste otte fælles idéer, som går videre, når 4-5 personer under idé-datingen har hørt ens idé.
    Jeg har i løbet af ugen fået mange positive tilbagemeldinger. Du formåede at holde en fin balance mellem øvelserne (den røde løber) og idé-udviklingen.
    Så vi er meget tilfredse.
    mvh Kirsten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *