Fra manipulation til inddragelse

Med de nye sociale mediers overtagelse af kommunikationen sker der et skift i vores tænkning og brug af hinanden. Kreativitet bliver norm. Videndeling dens forudsætning.

Jeg har tidligere kaldt det nye for NETVÆKSTÆNKNING, baseret på en “Open, Random and Supportiv” adfærd (citatet fra Thomas Power, ecademy). I dette korte videoklip med de sociale mediers frontløber i Danmark, Jacob Bøtter, lanceres et nyt fokus for virksomheders kunderelation og personalehåndtering baseret på forståelse. Et markedsføringsmæssigt skifte fra push til pull, har nogle sagt, Jacob Bøtter kalder det: “Fra manipulation til inddragelse”…..

YouTube Preview Image

Men hvad mener du?

This entry was posted in Speakers og netværkskontakter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *