Go’ Morn Møder – et nyt netværkskoncept

YouTube Preview Image

Her i efteråret køre vi en række Go’ Morn Møder i KHL og Centrovice omkring forandringsledelse. Primært for landmænd, men med deltagelse også af andre interesserede. Hver anden uge tirsdag og torsdag kl.: 7-9

Vi står over for en ny tid. En tid der kræver et nyt ‘mind set’, dvs måde at tænke på. Go’ Morn Møderne gir inspiration til forandringelederen og inspiration via speed networking. Fokus er på at provokere, inspirere og udvikle et nyt ‘mind set’. Måske lidt filantropisk. Men alting fødes jo to gange. Først i tankerne, siden i virkeligeheden. Vi har en tanke vi nu prøver at føre ud i virkeligheden.

Videoen her er en trailer hvor vi kort (3min) prøver at vise det vi gør. En eminent måde at formidle rækken af Go’ Morn Mødernes indhold, energi og mening. De 6 temaer er….

  1. Forandringsledelse
  2. Kreativitet
  3. Situationsbestemt Ledelse
  4. Personligt lederskab
  5. Teambuilding
  6. Lean i Landbruget

Man er velkommen som man er.

This entry was posted in Camp master jobs. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *