Video præsentation af mit nye firma

Det er interessant at arbejde med formidling på flere forskellige måde.

Jeg elsker selv at fortælle med levende ord. Er jo grundtvigianer 😉  Men foto og video er vildt spændende. Man kan fortæller med de rette billeder, mere end ord kan fortælle. Forstil dig at du står over for Leonardo da Vincis ‘Mona Lisa’. Hvordan kan du beskrive i ord, det billede? Det er umuligt. Der findes ikke ord nok. Sådan fortæller billeder mere end ord.

I denne video prøver jeg at fortælle i ord det jeg har i hovedet, tankerne, erfaringerne, kroppen. Men mit forsøg er povert. Det der kommer med på billedet til gengæld er mig selv. Og alt det jeg ikke kan fortælle med ord,  nemlig hvad jeg er for en. Så værs’go …. her har du en video trailer om mit firma, men måske mest om det af mig jeg ikke kan sætte ord på.

 

This entry was posted in Generel. Bookmark the permalink.