Hvad vil denne blog

Velkommen til et kik ind i min verden fyldt af kreative processer. En blog fuld af trick og tips til metoder der forandre. Oplevelser, tanker og spekulationer over hvad der virker og ikke virker når man arbejder med mennesker i forandring. Samt forsøg på at formidle sådan noget i ord, billeder og film.

Du er landet på en blog som er dedikeret videndeling af kreative processer.  Det er mit håb at du vil bidrage med dine erfaringer. Måske interesseret det dig ikke. Fair nok. Men hvis det gør, kan vi måske sammen bidrage til at sætte skub i det der idag er mere vigtigt end nogensinde. At mennesker kan glæde sig over en verden i konstant forandring fordi, de selv bliver deltagere i forandringerne. Og at vi mærker at det skabende nærvær med andre, er det der gør livet vær at leve.

This entry was posted in Generel. Bookmark the permalink.

One Response to Hvad vil denne blog

  1. Nicolai Brix says:

    Hej Tyge
    Det bliver sindsygt spændene tiltag.. glæder mig meget til at følge med 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *